Aan de slag met social media

Neem je je elke keer voor om "iets" met social media te gaan doen, maar komt het er niet van om er echt mee te starten? Of ben je wel actief, maar kost het je eigenlijk te veel tijd in verhouding tot wat het oplevert? Dan is het tijd om daar iets in te veranderen!

Meer resultaat in minder tijd

Speciaal voor voor ondernemers met een eigen praktijk verzorg ik een aantal workshop over het inzetten van social media om je bestaande klanten aan je te binden en nieuwe klanten te krijgen.

Zelf ben ik al jaren zeer actief op social media en in deze workshops deel ik de kennis die ik heb opgedaan met jou, zodat ook jij de social media voor jou kunt laten werken. Je kunt zelf kiezen of je 1 van de workshops wilt volgen, of dat je aan alle 3 deel wilt nemen, afhankelijk van wat jij nu nodig hebt.

De workshops social media

1. Wat je moet weten als je actief bent op social media, vrijdag 12 juni 2020

In deze workshop vertel ik je welk medium je kiest voor welk doel en wat het effect is als je hier actief gebruik van maakt. Ook geef ik je tips om je bereik te vergroten en om te zorgen dat je ook actief kunt blijven, zonder dat het je te veel tijd en moeite kost. Natuurlijk laat ik je ook een aantal tools zien die je kunt gebruiken om goede posts te maken, te plaatsen en het efffect te meten.

2. Beginnen met Facebook, 19 juni 2020

Deze workshop is speciaal voor wie Facebook zakelijk in wil gaan zetten, maar niet weet hoe je dit het beste kan doen. Ik beantwoord vragen als:

  • hoe scherm je je privéleven af?
  • wat kan ik delen op Facebook?
  • hoe zorg ik dat ik niet elke dag lang bezig hoef te zijn met Facebook?

Samen richten we je zakelijke profiel in en ik laat je zien welke mogelijkheden Facebook je biedt om dit profiel te beheren en zakelijke posts te plaatsen.

3. Door met Facebook, 26 juni 2020

Ben je al enige tijd actief op Facebook en heb je het idee dat het handiger of effectiever kan? Dan is deze workshop speciaal voor jou!

Vandaag gaan we kijken naar de mogelijkheden om je bereik te vergroten en om de effecten van je posts te meten. Daarnaast laat ik je zien waar je inspiratie voor je posts kunt vinden en hoe je berichten in kunt plannen. Als laatste gaan we het hebben over het promoten van posts en het maken van advertenties.

Praktische informatie

Tijd: de workshops beginnen om 9:30 en duren tot uiterlijk 13.30
Plaats: Online
Kosten: €246,85 per workshop, bij deelname aan 2 workshops krijg je 5% korting en bij deelname aan 3 workshops 10% korting.

Op deze pagina kun je je aanmelden voor alle workshops die je wilt volgen. Op de facuur die je achteraf ontvangt, wordt de betreffende korting vermeld. Wil je lever eerst bespreken welke workshop(s) geschikt zijn voor jou? Neem dan contact met me op!