De online communicatieomgeving van Mijn Superkracht

Begeleid jij kinderen in een eigen praktijk en

...vind jij de goede en open communicatie met ouders en eventueel leerkrachten belangrijk?

...merk je dat die communicatie je veel tijd kost en vraag je je af hoe dat efficiënter ken?

...vraag je je af hoe je de verslagen van je onderzoek en/of sessie veilig kunt bewaren en kunt delen met ouders en/of leerkrachten?

...wil je graag voldoen aan de AVG, maar daar niet te veel tijd en energie aan besteden?

Dan is de communicatieomgeving van Mijn Superkracht wat jij zoekt!

Waarom Mijn Superkracht?

Ruim 10 jaar geleden startte ik, Annemieke Augusteijn,  mijn eigen praktijk in Den Bosch. Toen deze praktijk groeide, merkte ik hoeveel tijd ik in mijn sessies besteedde aan het uitleggen en daarna inzichtelijk noteren van steeds dezelfde strategieën. Ik ben toen op zoek gegaan naar een manier om dat efficiënter te doen en kwam op het idee om filmpjes te gaan maken, iets wat destijds (2010) nog nauwelijks gebeurde.

De stap van het delen van die filmpjes per mail naar het ook versturen en laten inleveren van oefenstof was klein en dat gebeurde dan ook snel daarna. Hier liep ik echter tegen een probleem aan: het bleek best lastig om overzicht te houden. Als ik een wat meer gestructureerd mailsysteem had, was dat vast prima gegaan, maar dat was dus niet het geval. Het gevolg was dat ik regelmatig vergat iets te mailen of gemaakte oefeningen "kwijt" raakte. Natuurlijk kwam dit altijd weer goed, maar het kostte me veel te veel tijd en energie.

Langzaam maar zeker ontstond het idee voor een online omgeving die ik hier voor kon gebruiken en dit was het begin van Mijn Superkracht!

Wat is Mijn Superkracht?

  • Online communicatieomgeving, speciaal ontwikkeld voor individuele begeleiding en zorgt ervoor dat jij ook tussen de sessies in veilig en snel kunt communiceren met je leerlingen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je zo min mogelijk tijd hoeft te besteden aan voorbereiding en verslaglegging.
     
  • Netwerk van aangesloten begeleiders, samen vormen we een netwerk waar je al je vragen over (online) begeleiding kunt stellen. We ontmoeten elkaar tijdens de jaarlijkse netwerkdag en treffen elkaar ook regelmatig bij congressen, beurzen en cursussen. Verder houden we contact binnen onze Facebookgroep.

Wat levert Mijn Superkracht jou op?

  • Tijd, je bespaart veel tijd doordat alle informatie over je leerlingen overzichtelijk bij elkaar staat.
  • Geld, de professionele uitstraling van jouw communicatie gaat vast nieuwe leerlingen aantrekken. Mijn ervaring is dat leerkachten ook heel enthousiast zijn en daardoor makkelijker leerlingen naar mij doorverwijzen.
    Daarnaast krijg je via Mijn Superkracht korting op diverse andere websites, hierdoor bespaar je tot honderden euro's per jaar.
  • Veiligheid, dankzij de beveiligingdmaatregelen zijn alle persoonsgegevens veilig binnen de omgeving. Dit helpt je om rekening te houden met de AVG
  • alle voordelen van het netwerk, je kunt zelf kiezen aan welke activiteiten je deel wilt nemen, zodat je kunt profiteren van alle kennis en ervaring binnen het netwerk op de momenten dat het jou uitkomt. Het voordeel van een groot netwerk is dat we als groep cursussen en trainingen kunnen volgen, met alle praktische en financiële voordelen die daarbij horen.

Mijn Superkracht in jouw praktijk?

Wil je aan de slag met Mijn Superkracht en ben je benieuwd hoe je dat het beste aan kunt pakken? Dit laat ik je graag zien!

Startgesprek en gratis proefperiode

Als je je aanmeldt om gebruik te gaan maken van de communicatieomgeving, neem ik contact met je op voor een online startgesprek. Hierin laat ik je precies zien hoe de omgeving werkt en zorgen we er samen voor dat je er direct mee aan de slag kunt.

Ontdek je op dat moment of in elk geval in de eerst 3 maanden dat de omgeving toch niets voor jou is? Dan kun je je account nog zonder kosten annuleren.

Online training

Wil je hierna nog meer weten en ben je bijvoorbeeld ook benieuwd hoe je leerlingen online, via videochat, kunt begeleiden? Dan kun je de gratis online training hierover volgen. 

Lees meer over de training: "Ontdek je eigen Superkracht!"