Trainingen

Van 0 tot 100, live online training Facebook

Zou je graag je praktijk willen promoten op Facebook, maar weet je niet precies hoe dit werkt? Of ben je al lang van plan om met Facebook te beginnen, maar kom je daar niet aan toe? Dan is deze training echt iets voor jou!

Aan de slag met video!

Voel jij je ook soms net een kapotte langspeelplaat of een DVD met 1 scène op herhaling, omdat je steeds dezelfde uitleg moet herhalen? Ik merk zo vaak dat leerlingen zich na een week mijn uitleg van de sessie ervoor niet meer kunnen herinneren en dat het geven van oefeningen om het thuis nog te herhalen geen enkel effect heeft, omdat ze het toen ook al niet meer wisten. Soms hebben hun ouders het nog wel uitgelegd, maar heeft dat alleen voor extra verwarring gezorgd doordat zij het anders hebben uitgelegd dan ik.

Daar is een oplossing voor: video!

Sinds ik mijn uitleg opneem en de video deel met mijn leerling, is dit probleem opgelost. Door de uitleg te bekijken voordat de oefeningen gemaakt gaan worden, lukt dat veel beter en ook de ouders weten zo op welke manier ik iets uitleg. De leerkrachten zijn er trouwens ook heel blij mee, want ook voor hen is dit veel duidelijker dan wanneer ik een uitleg probeer weer te geven op bijvoorbeeld een strategiekaartje

Doe even sociaal

Video is ook ideaal als je je bereik op social media wil vergroten. Je zult merken dat berichten met een video door veel meer mensen bekeken worden en dat je ook meer reacties krijgt, precies wat de bedoeling is.

Wil jij aan de slag met video?

Kijk dan hier voor meer informatie over de online training "Aan de slag met video!"

Naar informatie over de training