Toolbox voor de remedial teacher

Meld je aan om mijn mail te ontvangen en ontvang de gratis toolbox inclusief e-book AVG

Het doen van een didactisch onderzoek kost altijd erg veel tijd. Naast het afnemen van toetsen, doen van observaties en het voeren van gesprekken kost ook het opstellen van het verslag en het handelingsplan veel tijd. Om daarbij zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om te gaan, heb ik een aantal sjablonen ontwikkeld die ik elke keer opnieuw kan gebruiken.

Gratis sjablonen

Als jij het handig vindt om deze sjablonen ook te gaan gebruiken of als je benieuwd bent hoe ze er uitzien, kun je ze nu downloaden in de toolbox voor remedial teachers. Hierin zitten onder andere:

  • sjabloon voor een handelingsplan
  • sjabloon voor een onderzoeksverslag
  • een verklarende woordenlijst
  • een intakeformulier
  • en nog meer...

E-book AVG

Speciaal voor remedial teachers, logopedistes en andere professionals die individueel leerlingen begeleiden, heb ik een groot aantal blogs geschreven over de AVG en wat zij kunnen doen om hieraan te (gaan) voldoen. Deze blogs zijn gebundeld in een e-book dat je kunt downloaden bij deze toolbox.

Aan te passen aan je eigen huisstijl en werkwijze

Alle bestanden zijn Office documenten, zodat je ze aan kunt passen voordat je ze zelf gaat gebruiken. 

Aanmelden om de mails te ontvangen

Krijg je de melding dat je e-mailadres al bekend is? Dan kun je je toch aanmelden om de toolbox te downloaden door je gegevens aan te passen. Dit doe je door te klikken op "klik hier om je profiel aan te passen". Je krijgt dan een mail en als je de daar genoemde link volgt, kun je je gegevens aanpassen en ontvang je daarna de link naar de toolbox.