Toolbox voor de remedial teacher

Meld je aan om mijn mail te ontvangen en ontvang:

Gratis sjablonen

Het doen van een didactisch onderzoek kost altijd erg veel tijd. Naast het afnemen van toetsen, doen van observaties en het voeren van gesprekken kost ook het opstellen van het verslag en het handelingsplan veel tijd. Om daarbij zo efficiënt mogelijk met mijn tijd om te gaan, heb ik een aantal sjablonen ontwikkeld die ik elke keer opnieuw kan gebruiken.

Als jij het handig vindt om deze sjablonen ook te gaan gebruiken of als je benieuwd bent hoe ze er uitzien, kun je ze nu downloaden in de toolbox voor remedial teachers. Hierin zitten onder andere:

  • sjabloon voor een handelingsplan
  • sjabloon voor een onderzoeksverslag
  • een verklarende woordenlijst
  • een intakeformulier
  • en nog meer...

Alle bestanden zijn Office documenten, zodat je ze aan kunt passen voordat je ze zelf gaat gebruiken. 

Meld je nu aan voor mijn mails en krijg gratis toegang tot deze documenten

Gratis training "RT en de AVG"

Speciaal voor remedial teachers, logopedistes en andere professionals die individueel leerlingen begeleiden, heb ik een training ontwikkeld over RT en de AVG. Hierin zie je stap voor stap wat belangrijk is wanneer je persoonsgegevens verwerkt en wat je hiervoor kunt regelen.

Meld je nu aan voor mijn mails en krijg toegang tot de gratis training

Gratis videoreeks "Tips voor tools"

Ben jij wel eens op zoek naar bijvoorbeeld een handig app om je leerlingen het rekenen te laten oefenen of zou je sneller je uren bij willen kunnen houden? In deze reeks met meer dan 20 video's heb ik al mijn favoriete tools bij elkaar gezet. 

Je vindt hier handige apps om spelling en rekenen te oefenen, tools om video's te maken en programma's die je tijd besparen.

Meld je nu aan voor mijn mails en bekijk meteen gratis deze video's

Toegang tot The Huddle

Na het aanmelden voor mijn mails ontvang je direct de inloggegevens voor The Huddle van Mijn Superkracht. Dit is een online trainingsomgeving en hier vind je het cadeau waar je je voor hebt aangemeld. Je houdt toegang tot de sjablonen, de training en/of de video's tot je je account verwijderd of totdat ze dusdanig achterhaald zijn dat ik ze verwijder. 

Soms komt trouwens de mail met de gegevens in de spam-box, dus ontvang je niets, kijk dan vooral ook daar even.

Als je al een account het voor deze Huddle, dan is het verstandig om hetzelfde e-mailadres te gebruiken bij het aanmelden voor mijn mails. De accounts worden dan gekoppeld.