Pilot: start je eigen superpraktijk!

Ondernemen, kan ik dat wel?

Toen ik 10 jaar geleden startte met mijn eigen praktijk, maakte ik me niet zoveel zorgen of ik mijn leerlingen goed zou kunnen begeleiden. Na bijna 10 jaar op een basisschool gewerkt te hebben, eerst als groepsleerkracht en later ook als ib'er en rugzakbegeleider, had ik daar wel vertrouwen in.

Nee, ik maakte me vooral druk om het hebben van een eigen bedrijf. Zou ik dat wel kunnen?

Bij het maken van de plannen kwamen er zoveel nieuwe dingen op me af, dat dat al bijna genoeg was om direct te besluiten dat dit vast niets voor mij was. Ik had geen idee hoe ik aan klanten zou moeten komen en ik had zelfs nog nooit simpel kasboekje bijgehouden, laat staan dat ik kon boekhouden of iets afwist van de regels rondom BTW. En ik had ook niemand in mijn directe omgeving die en eigen bedrijf had en me een beetje op weg kon helpen.

Gelukkig heb ik toch de stap durven zetten om bij het begin te beginnen en van daaruit te kijken hoe het verder zou gaan. Mijn praktijk groeide en ik ontwikkelde me als ondernemer.

Starten met je eigen praktijk

Sinds ik gestart ben met Mijn Superkracht, krijg ik regelmatig telefoontjes en mails van startende collega's. Bij hen hoor ik dezelfde vragen en twijfels als waar ik zelf 10 jaar geleden mee worstelde. Waarschijnlijk herken jij ze ook wel en ben je daarom deze pagina aan het lezen.

Om te voorkomen dat jij, net als ik 10 jaar geleden, het helemaal zelf uit moet zoeken, heb ik een prachtig aanbod voor je!

Samen starten

Vanuit mijn kennis en ervaring ondersteun ik startende rt'ers, logopedistes en kindercoaches bij het opzetten van hun eigen praktijk. Dit gebeurt deels in een groep en deels in individuele sessies, zodat je van elkaars ervaringen kunt leren, maar er ook voldoende ruimte is om je eigen pad te kiezen. In september start ik hiervoor een nieuw traject van ongeveer een half jaar en de eerste keer zal ik dit, tegen een gereduceerd tarief, als pilot uitvoeren.

Deelnemen aan de pilot

Ben jij van plan te gaan starten met een eigen praktijk en kun jij wel wat hulp gebruiken bij de zakelijke kant hiervan? Dan vertel ik je graag meer over deze pilot! Op de rest van deze pagina vind je natuurlijk nog meer informatie, maar je kunt je ook aanmelden voor een vrijblijvend oriënterend gesprek (online).

Wat bied ik je?

  1. Een klankbord en vraagbaak bij de start van je eigen praktijk
  2. Verschillende individuele sessies over de ontwikkeling van jouw bedrijf
  3. Livedagen en online workshops over de belangrijkste zaken waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt
  4. De mogelijkheid om je vragen, ervaringen en natuurlijk successen en mijlpalen te delen met je collega's in de besloten Facebookgroep

Wat gaan we doen?

Juni-augustus (live of online): start gesprek

Het traject start met een individueel gesprek. Daarin bespreken we jouw plannen voor je eigen praktijk en de stappen die je al gezet hebt. Natuurlijk bekijken we daarnaast wat je in het komende halfjaar van mij en van het traject verwacht.

14 september 2019 (live, Meeting Plaza Utrecht CS): de basis en de euro's

Tijdens de eerste gezamenlijke dag starten we met een oriëntatie op jouw praktijk. Wat bied jij aan wie en tegen welke prijs?

Aan het einde van die dag heb je een goed inzicht in je aanbod en weet je waar je rekening mee kunt houden bij het bepalen van je tarieven.

7 oktober 2019 (online, van 9:30 tot 12:30): administratie en beveiliging persoonsgegevens

Een belangrijk onderdeel van je praktijk is je administratie. Het is natuurlijk fijn als je hier zo min mogelijk tijd aan hoeft te besteden, dus in deze online workshop geef ik je tips om je administratieve lasten zo veel mogelijk te beperken.

Omdat je bij het bijhouden van een administratie ook te maken krijgt met persoonsgegevens, is het goed om meer te weten over de AVG. Bovendien scheelt het je heel veel tijd als je hier bij het inrichten van je processen direct rekening mee houdt. Daarom vertel ik je in deze sessie ook welke zaken uit de AVG voor jou van belang zijn en deel ik mijn documenten met je.

9 november 2019 (live): kom maar op met die klanten!

Je zult het met me eens zijn dat het vooral belangrijk is dat je klanten gaat krijgen voor jouw (nieuwe) bedrijf. Deze klanten komen niet vanzelf, dus het is nu tijd om te gaan kijken hoe jij kunt gaan zorgen dat je die klanten krijgt.

Tijdens deze trainingsdag gaan we het hebben over marketing en hoe jij de marketing voor jouw praktijk vorm kunt geven, online en offline.

December 2019: wat heb je nog nodig?

Je bent nu een flink eind op weg met je praktijk, maar mogelijk zijn er nog zaken waar je tegenaan loopt. In december plannen we een individuele sessie, afhankelijk van de mogelijkheden live of online, om die dingen te bespreken die jij nog nodig hebt in jouw praktijk.

11 januari 2020 (live): en door...!

In januari sluiten we ons traject af en kijken we vooruit naar 2020. Wat heb je bereikt en welke doelen stel je voor het nieuwe jaar?

Natuurlijk maken we van deze dag echt een feestje, om alles wat je nu al bereikt hebt te vieren!

Meedoen

Wil je deelnemen aan dit traject of wil je er meer over weten? Meld je dan vooral aan voor een vrijblijvend gesprek!

Wat vraag ik van je?

  1. Aanwezigheid tijdens de geplande bijeenkomsten en de online workshop
  2. Actieve betrokkenheid bij je groepsgenoten
  3. Het invullen van een evaluatie halverwege het traject en aan het einde
  4. Het schrijven van een review over dit traject

Jouw investering

Dit hele traject bied ik nu, eenmalig, aan voor €978,00! 

Deze bijdrage is inclusief alle genoemde activiteiten en een verzorgde lunch tijdens de livedagen

Bonus

Bij je aanmelding krijg je nu als bonus gratis onbeperkt gebruik van de online leeromgeving gedurende een heel jaar t.w.v. minimaal €155,00!