Reviews

gemiddelde beoordeling remedialteaching

7.7

Op deze website kun je lezen hoe je als remedial teacher gebruik kunt maken van de online leeromgeving van Mijn Superkracht online remedial teaching. Op deze pagina vind je de ervaringen van een aantal begeleiders die er al gebruik van maken.
Ben je na het lezen van deze ervaringen enthousiast over de mogelijkheden, klik dan hier voor een gratis proefaccount.

avatar
beoordeling remedialteaching

8.0

Sinds een aantal jaar ben ik als logopedist/remedial teacher verbonden aan Mijn Superkracht. Annemieke biedt een goed uitgedachte online leeromgeving waar alle communicatie met je leerling en zijn/haar ouders verzameld is. Geen gedoe met allerlei verschillende email-adressen. Ouders en leerling weten waar je huiswerk en informatie te vinden is. Daarnaast is Mijn Superkracht ook een plek om met collega's in contact te blijven: de jaarlijkse netwerkdag en wie weet in de nabije toekomst intervisie voegt voor mij echt iets toe aan mijn professionele handelen.

avatar

beoordeling remedialteaching

9.0

De online omgeving is heel makkelijk om mee te werken. Er staan duidelijke filmpjes die uitleggen hoe het werkt, zodat je als begeleider zo aan de slag kunt. Verder vind ik het een hele fijne manier om te werken. Een leerling kan in de week die tussen de persoonlijke begeleidingen zit , oefenen waarbij je een vinger aan de pols kunt houden of het goed gaat. Als de leerling iets niet begrijpt, staan er heel veel filmpjes met uitleg klaar waar je als begeleider uit kunt kiezen en toe kunt voegen.

avatar
beoordeling remedialteaching

8.0

In het begin vond ik het vooral veel werk en leek het dubbel werk. Nu heb ik er ruim 2 jaar mee gewerkt en vind ik het heel fijn dat ik alle gegevens van een leerling bij elkaar heb. Ik ga meteen na de les even 2 minuutjes zitten en voordat de leerling thuis is weten ouders al wat we hebben gedaan en wat ze die week thuis moeten doen. Ze kunnen direct vragen stellen. Zo blijft iedereen alert en op de hoogte. Ook de leerkracht weet nu wat wij anders doen. Veel leerkrachten willen dit op school dan doorvoeren. Heel fijn.

avatar

Geen website

beoordeling remedialteaching

6.0

n.v.t.

avatar
beoordeling remedialteaching

8.0

Het werken met de online leeromgeving van Mijn Superkracht geeft mij als remedial teacher een gebruiksvriendelijk en kindvriendelijk programma waarin dossier en maatwerk hand in hand gaan. Als begeleider kun je alles digitaal bewaren en ook de aantekeningen van de sessies erin verwerken, tegelijk kun je voor kinderen verschillende werkvormen klaarzetten om verder met een onderwerp te oefenen of nog even de instructie terugkijken als er een filmpje is ingevoegd. Zo kun je aan het thuisfront en school laten zien waar en hoe er geoefend wordt met de moeilijke onderdelen en/of aansluiten waar op dat moment de focus ligt.

avatar

Geen website

beoordeling remedialteaching

7.0

n.v.t.