Reviews

gemiddelde beoordeling remedialteaching

8.6

Op deze website kun je lezen hoe je als remedial teacher gebruik kunt maken van de online leeromgeving van Mijn Superkracht online remedial teaching. Op deze pagina vind je de ervaringen van een aantal begeleiders die er al gebruik van maken.
Ben je na het lezen van deze ervaringen enthousiast over de mogelijkheden, klik dan hier voor een gratis proefaccount.

avatar
beoordeling remedialteaching

9.0

Sinds 6 jaar werk ik met veel plezier met Mijn Superkracht. Het voordeel van Mijn Superkracht zit voor mij in een combinatie van het enthousiasme van Annemieke voor vernieuwingen in ons vak, de leeromgeving (AVG-proof informatie delen met alle betrokkenen rondom een leerling en veilig opslaan van gegevens) en het netwerk van Remedial Teachers.

avatar

beoordeling remedialteaching

9.0

De online omgeving is heel makkelijk om mee te werken. Er staan duidelijke filmpjes die uitleggen hoe het werkt, zodat je als begeleider zo aan de slag kunt. Verder vind ik het een hele fijne manier om te werken. Een leerling kan in de week die tussen de persoonlijke begeleidingen zit , oefenen waarbij je een vinger aan de pols kunt houden of het goed gaat. Als de leerling iets niet begrijpt, staan er heel veel filmpjes met uitleg klaar waar je als begeleider uit kunt kiezen en toe kunt voegen.

avatar
beoordeling remedialteaching

8.0

In het begin vond ik het vooral veel werk en leek het dubbel werk. Nu heb ik er ruim 2 jaar mee gewerkt en vind ik het heel fijn dat ik alle gegevens van een leerling bij elkaar heb. Ik ga meteen na de les even 2 minuutjes zitten en voordat de leerling thuis is weten ouders al wat we hebben gedaan en wat ze die week thuis moeten doen. Ze kunnen direct vragen stellen. Zo blijft iedereen alert en op de hoogte. Ook de leerkracht weet nu wat wij anders doen. Veel leerkrachten willen dit op school dan doorvoeren. Heel fijn.

avatar
beoordeling remedialteaching

8.0

Het werken met de online leeromgeving van Mijn Superkracht geeft mij als remedial teacher een gebruiksvriendelijk en kindvriendelijk programma waarin dossier en maatwerk hand in hand gaan. Als begeleider kun je alles digitaal bewaren en ook de aantekeningen van de sessies erin verwerken, tegelijk kun je voor kinderen verschillende werkvormen klaarzetten om verder met een onderwerp te oefenen of nog even de instructie terugkijken als er een filmpje is ingevoegd. Zo kun je aan het thuisfront en school laten zien waar en hoe er geoefend wordt met de moeilijke onderdelen en/of aansluiten waar op dat moment de focus ligt.

avatar

Geen website

beoordeling remedialteaching

7.0

n.v.t.

avatar

beoordeling remedialteaching

9.9

Ik vind Annemieke Augusteijn en haar concept geweldig. Het digitaal lesgeven is op de toekomst ingesteld. Het op deze manier lesgeven zal in de toekomst meer en meer gaan gebeuren; vanuit achter je computer specifieke kennis vergaren, les op maat geven, ook voor kinderen. Ik merk dat het merendeel van mijn leerlingen meer gefocust en beter geconcentreerd zijn tijdens de digitale lessen. Daarbij vinden de meeste kinderen het cool om vanachter hun computer les te krijgen. Wat bijzonder blijkt is het delen van je scherm, waardoor de leerlingen op jou scherm kunnen meekijken of andersom. Ook kunnen ze schrijven/ tekenen in hetzelfde beeldscherm, waardoor het persoonlijk lesgeven heel toegankelijk wordt. Annemieke Augusteijn neemt de rust en tijd om je alles uit te leggen. Zij heeft erg veel kennis betreft rt en digitale middelen. Ze reageert binnen 24 uur op mail, denkt met je mee en is altijd behulpzaam. Annemieke past perfect bij wat ze doet, ze is toekomst gericht en communicatief zeer sterk en vaardig. Ik ben erg blij met haar!

avatar
beoordeling remedialteaching

9.0

Ik werk nu enkele jaren met Mijn Superkracht. Een super krachtig middel die ik gebruik in mijn praktijk. Het is de spil van mijn contact met school, ouders en evt. overige instanties. Alles staat op 1 plek. De lijntjes zijn kort. En als alle betrokkenen samen werken met deze leeromgeving zie je dat dit ontzettend veel positieve invloed heeft op de leerbegeleiding en de ontwikkeling van de leerling. Ouders en leerkrachten zijn erg positief. Een ouder zei zelfs dat ik door het inzetten van Mijn Superkracht de belangrijkste rol op mij heb genomen bij de behandeling van hun kind. Ik ben als het ware de spin in het web! Wat ik ook als erg prettig ervaar is de mogelijkheid om de facturen via Mijn Superkracht te sturen. Alles overzichtelijk bij elkaar èn AVG-proof! Ik geef ook bijles en examentrainingen aan leerlingen van het Voortgezet Onderwijs. Zij blijven mij benaderen met Whats App. Voor hen is dat makkelijker en sneller. Toch communiceer ik (bij langdurige begeleiding) meestal wel via Mijn Superkracht met de ouders, omdat alles dan overzichtelijk bij elkaar staat. Kortom, ik kan Mijn Superkracht aan iedereen aanbevelen!

avatar
beoordeling remedialteaching

9.0

Sinds september 2019 heb ik mij aangesloten bij Mijn Superkracht. Ik wilde de AVG goed voor elkaar hebben en de leeromgeving zorgt ervoor dat ik de persoonlijke gegevens en verslaggeving bij elkaar heb staan. Ik zet verslagen van sessies in het logboek. En ik maak aantekeningen voor de volgende sessie. De VIP dag op 29 september vond ik een succes. Ik ontmoette rt-ers met veel kennis en ervaring. Naast de ervaringen deelden we informatie over materialen. Mooi is het om van elkaar te leren. Annemieke zet hiervoor mooie lijnen uit en is erg gericht op nieuwe ontwikkelingen. Leuk!