Op naar je eigen Superpraktijk!

Ondernemen, kan ik dat wel?

Toen ik 11 jaar geleden startte met mijn eigen praktijk, maakte ik me niet zoveel zorgen of ik mijn leerlingen goed zou kunnen begeleiden. Na bijna 10 jaar op een basisschool gewerkt te hebben, eerst als groepsleerkracht en later ook als ib'er en rugzakbegeleider, had ik daar wel vertrouwen in.

Nee, ik maakte me vooral druk om het hebben van een eigen bedrijf. Zou ik dat wel kunnen?

Bij het maken van de plannen kwamen er zoveel nieuwe dingen op me af, dat dat al bijna genoeg was om direct te besluiten dat dit vast niets voor mij was. Ik had geen idee hoe ik aan klanten zou moeten komen en ik had zelfs nog nooit simpel kasboekje bijgehouden, laat staan dat ik kon boekhouden of iets afwist van de regels rondom BTW. En ik had ook niemand in mijn directe omgeving die en eigen bedrijf had en me een beetje op weg kon helpen.

Gelukkig heb ik toch de stap durven zetten om bij het begin te beginnen en van daaruit te kijken hoe het verder zou gaan. Mijn praktijk groeide en ik ontwikkelde me als ondernemer.

Ondernemen is ook een vak

Inmiddels heb ik gemerkt dat ondernemen een vak apart is. Er zijn zoveel zaken waar je rekening mee moet houden, dat het soms bijna net zo veel werk is als alles wat komt kijken bij het begeleiden van mijn leerlingen. Overigens helpt het dan wel als je dingen meteen goed regelt, want dan hoef je er daarna niet meer naar om te kijken.

Op naar je eigen Superpraktijk

Sinds ik gestart ben met Mijn Superkracht, krijg ik regelmatig telefoontjes en mails van collega's. Bij hen hoor ik dezelfde vragen en twijfels als waar ik zelf mee worstelde. Waarschijnlijk herken jij ze ook wel en ben je daarom deze pagina aan het lezen.

Om te voorkomen dat jij het helemaal zelf uit moet zoeken, heb ik een prachtig aanbod voor je!

Samen werken

Vanuit mijn kennis en ervaring ondersteun ik rt'ers, logopedistes en kindercoaches bij de zakelijke kant van het hebben van eigen praktijk. Dit gebeurt deels in een groep en deels in individuele sessies, zodat je van elkaars ervaringen kunt leren, maar er ook voldoende ruimte is om je eigen pad te kiezen. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ben jij van plan te gaan starten met een eigen praktijk of wil je jouw praktijk naar een hoger niveau tillen en kun jij wel wat hulp gebruiken bij de zakelijke kant hiervan? Dan vertel ik je graag meer over deze training! Op de rest van deze pagina vind je natuurlijk nog meer informatie, maar je kunt je ook aanmelden voor een gratis oriënterend gesprek per videochat.

Wat bied ik je?

  1. Een klankbord en vraagbaak 
  2. Verschillende individuele sessies over de ontwikkeling van jouw bedrijf
  3. 4 online bijeenkomsten over de belangrijkste zaken waar je als startende ondernemer mee te maken krijgt (lees hier het precieze programma)
  4. De mogelijkheid om je vragen, ervaringen en natuurlijk successen en mijlpalen te delen met je collega's in de besloten Facebookgroep

Jouw investering

Dit hele traject bied ik aan voor €1893,00 als je dit in 1 keer aanschaft! 

Natuurlijk kun je je ook los aanmelden per activiteit. De kosten per activiteit zie je in dit overzicht.

Bonus

Bij je aanmelding krijg je nu de volgende bonussen ter waarde van minimaal €300,00 gratis:

  1. onbeperkt gebruik van de online leeromgeving gedurende een heel jaar, ongeacht het aantal leerlingen en de functies die je gebruikt
  2. het basislidmaatschap van het netwerk van begeleiders
  3. toegang tot de besloten community 
  4. Promotie van je praktijk, je activiteiten en je blogs op social media en in de nieuwsbrief

Meld je hier aan om samen eens te bespreken of dit traject iets voor jou is.