Gebruikersdag 2018

Op zaterdag 10 november zou de jaarlijkse gebruikersdag plaatsvinden, maar door omstandigheden wordt deze verzet naar 13 april 2019.

Deze dag organiseer ik speciaal voor gebruikers van de leeromgeving en heeft een tweeledig doel. Het belangrijkste doel is om ervaringen uit te wisselen, zodat je zo goed mogelijk gebruik kunt maken van de leeromgeving. Het tweede doel is om de andere begeleiders beter te leren kennen, zodat je ook op andere momenten gebruik kunt maken van de kracht van het netwerk.

Programma

Het programma bestaat uit een 2 delen, het ochtendprogramma is vooral gericht op ons werk en het middagdeel is vooral gezellig, al krijgt dat meestal door de inhoud van de gesprekken ook een wat serieuzer tintje. Dit jaar zal de dag er als volgt uitzien:

9:30-10:00 ontvangst met koffie en thee, de locatie volgt zodra ik het aantal deelnemers weet, maar het zal in elk geval in het centrum van 's-Hertogenbosch zijn

10:00-12:00 Vraag maar raak, over Mijn Superkracht in de praktijk. Tijdens dit programmaonderdeel kun je mij en andere deelnemers vragen stellen over het gebruik van de leeromgeving en de andere tools dit je in kunt zetten bij de begeleiding van je leerlingen. Op die manier kunnen we leren van elkaars ervaringen en inspiratie opdoen om onze begeleiding nog beter te maken!

12:00-13:00 lunch

13:00-15:30 Stadswandeling met een "technisch tintje"

Praktische informatie

Datum 13 april 2019

Lokatie 's-Hertogenbosch (centrum)

Kosten De kosten van deze dag zijn inbegrepen bij het complete abonnement. Voor begeleiders die dit abonnement niet afgesloten hebben, bedraagt de deelnemersbijdrage €97,50. In je profiel kun je (na inloggen) vinden welke van deze 2 mogelijkheden voor jou van toepassing is.

Aanmelden Uiterlijk 1 maart 2019, deze link opent een mail die je verder in kunt vullen en naar me toe kunt sturen