RT en de AVG, overzicht

Geschreven op

De afgelopen tijd heb ik veel geschreven over de AVG. Als je meer informatie zoekt over een onderwerp en mijn blogs hierover wilt lezen, kun je met het overzicht op deze pagina snel het juiste blog vinden.

E-book AVG

Vind je het fijner om alle informatie over de AVG bij elkaar te hebben in 1 document? Op basis van mijn blogs heb ik een e-book geschreven dat je gratis mag downloaden als je je aanmeldt om mijn mails met tips en nieuwe te ontvangen. Meer informatie hierover lees je op de pagina over de toolbox voor rt'ers.

Mindmap AVG

In de mindmap bij dit blog staat alle informatie over de AVG nog eens, heel kort, bij elkaar. Ik heb hierin ook aangegeven waarin Mijn Superkracht je helpt om te voldoen aan de AVG. (Klik op de mindmap voor een grotere versie)

Alle onderdelen waar een sterretje achterstaat, zijn technisch in de leeromgeving verwerkt en vermeld in de verwerkersovereenkomst van mijn Superkracht. Vandaar dat achter die overeenkomst ook een sterretje staat. 

De documenten waar uitroeptekens achter staan, zijn de documenten waarvan ik mijn versies deel met aangesloten begeleiders en die zij kunnen gebruiken als voorbeeld voor hun eigen documenten. Een aantal daarvan staat ook op deze site, de rest krijg je na afloop van de proefperiode als begeleider van Mijn Superkracht.

Mocht je hier meer over willen weten, lees dan dit blog.

Overzicht blogs AVG

Om snel naar een onderwerp te gaan, kun je gebruik maken van deze links: