BHV basistraining

Als zzp'er die klanten thuis of in een klein kantoor ontvangt, ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je klant. In ons geval, als remedial teacher, kindercoach of logopediste, betekent dat dat je verantwoordelijk bent voor de veiligheid van je leerlingen en/of cliënten.

EHBO voor kinderen

Een goede manier om hier rekening mee te houden, is het volgen van een BHV-cursus. Het nadeel daarvan is echter vaak dat daarin veel onderwerpen aan bod komen, die voor ons niet zo van toepassing zijn. Wanneer wij bijvoorbeeld tijdens ons werk eerste hulp moeten verlenen, zal dat vooral aan kinderen zijn. Vandaar dat het dan wel fijn is als de cursus daar voldoende aandacht aan besteedt.

Ontruiming en brandveiligheid

Voor een kleine praktijk of zzp'er zal ook iets anders belangrijk zijn wanneer het gaat om brandveiligheid en ontruiming. Wij hoeven over het algemeen geen groot kantoorpand met veel aanwezige personen te ontruimen, maar hebben wel de verantwoordelijkheid voor de kinderen die er zijn. Dit vraagt een andere aanpak.

BHV voor (kleinere) praktijk en zzp'ers

Speciaal voor rt'ers, kindercoaches en logopedistes met een eigen praktijk organiseert Mijn Superkracht op zaterdag 26 oktober een BHV basistraining, waarin rekening gehouden wordt met de bovenstaande zaken. 

De training wordt verzorgd door gecertificteerde trainers van Punt 5, met een specialisatie in EHBO bij kinderen.

Praktische informatie

Wanneer

Zaterdag 26 oktober 2019
Wil je wel graag deze training volgen, maar kun je 26 oktober niet? Laat me het weten!

Hoe laat? 

De hele dag, de exacte tijden worden zsm bekend gemaakt

Waar? 

Swammerdamweg 16 te IJsselstein

Wat kost het? 

  • €150,00 voor begeleiders die gebruikmaken van de leeromgeving van Mijn Superkracht.
  • €179,95 voor overige deelnemers.

Deze bedragen zijn inclusief lunch en 21% BTW.

Hoeveel plaatsen zijn er nog beschikbaar?

Op dit moment (5 april 2019) zijn er nog 3 plaatsen beschikbaar.