Ontdek Mijn Superkracht in 5 dagen

Herken jij dat je graag kinderen persoonlijk begeleidt, maar dat alles wat daar bij komt kijken je eigenlijk te veel tijd kost? Of zou je graag meer gebruik willen maken van digitaal oefenmateriaal en filmpjes, maar weet je niet goed hoe je dat het beste aan kunt pakken en welke mogelijkheden er zijn?

Dan is dit je kans om hier in 5 dagen iets aan te doen!

Meld je nu aan

Samen aan de slag

Mijn naam is Annemieke Augusteijn en naast remedial teacher ben ik degene die Mijn Superkracht online remedial teaching heeft bedacht en opgezet. In de begeleiding van mijn leerlingen maak ik gebruik van ICT om het effect van mijn begeleiding te vergroten en alles er omheen, zoals voorbereiding en administratie, me zo min mogelijk tijd kost. Zo zorg ik er voor dat ik kan doen waar ik goed in ben en wat ik leuk vind: kinderen begeleiden.

Tijdens deze 5 dagen gaan we samen aan de slag, zodat jij aan het einde van die week ook weet hoe je je werk makkelijker en sneller kunt doen met behulp van Mijn Superkracht!

Wat gaan we doen?

Elke dag ontvang je van mij een mail met tips en informatie rondom 1 onderwerp, bijvoorbeeld het gebruik van filmpjes of het zelf maken van werkbladen die leerlingen digitaal kunnen invullen, of printen. 

's Ochtends om 9:00 kun je deelnemen aan een live webinar over ditzelfde onderwerp en uiteraard kun je later op de dag, of in die week, ook de opname bekijken.

Als laatste krijg je toegang tot de besloten Facebook-groep om daar je ervaringen en gemaakte materialen te delen. En natuurlijk kun je daar ook al je vragen stellen.

Wat kost het je?

Behalve de tijd die je investeert in het lezen van de mails, het volgen van de webinars en het uitproberen van mijn tips, kost het je helemaal niets!

Wat levert het je op?

Aan het einde van deze week heb je tal van nieuwe ideeën om ICT in te zetten in jouw praktijk. Je kunt tijd gaan besparen op je voorbereiding en administratiie. Bij je leerlingen zul je zien dat je begeleiding sneller effect heeft en dat ouders en leerkrachten meer betrokken zijn.

Meld je nu aan

* indicates required